معرفی معافیت مالیاتی

بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده 9 قانون ” حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان” واحدهای فناور مستقر در ناحیه نوآوری پردیس علم و فناوری میکرو الکترونیک و فوتونیک می‌توانند پس از عضویت در پردیس و به شرط احراز صلاحیت نسبت به درآمد حاصل از فعالیت‌های مرتبط با مجوز فناوری که در ناحیه محقق شده باشد از تاریخ صدور مجوز فناوری از معافیت مالیاتی موضوع ماده (13) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری بهره‌مند شوند.

آن دسته از شرکت‌هایی که در پردیس علم و فناوری علاوه بر قرارداد عضویت، دارای قرارداد استقرار نیز ‌باشند، پس از ارائه درخواست، پرونده مالیاتی ایشان در کارگروه مالیاتی بر اساس دستورالعمل مربوطه بررسی شده و در صورت برخورداری از شرایط، نامه معافیت مالیاتی برای شرکت صادر خواهد شد.

واحدهای فناور درخواست کتبی به همراه مستندات و گزارش درآمدهای مربوطه هر سال مالی را به پردیس اعلام می‌کنند و پس از بررسی و ارزیابی مستندات توسط کارگروه ارزیابی، پردیس نسبت به اعلام درصد معافیت مالیاتی فعالیت‏‌های هر شرکت به اداره امور مالیاتی اقدام می‌نماید.

همچنین بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده 10 قانون ” حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‏‌سازی نوآوری‌‏ها و اختراعات” کارکنان شاغل شرکت‏‌ها و مؤسسات فناور مستقر در ناحیه نوآوری پردیس علم و فناوری میکروالکترونیک و فوتونیک می‌توانند نسبت به حقوق دریافتی‏‌شان، مشمول ماده 91 قانون مالیات‏‌های مستقیم مصوب 1366با اصلاحات بعدی (مالیات با نرخ صفر حقوق) گردند.

واحدهای فناور درخواست کتبی به همراه مستندات و فهرست کارکنان بیمه شده را در هر نیم‌سال به پردیس اعلام می‌کنند و پس از بررسی و ارزیابی مستندات توسط کارگروه ارزیابی، پردیس نسبت به اعلام درصد معافیت مالیاتی بر حقوق کارکنان واحد فناور به اداره امور مالیاتی اقدام می‌نماید.

شرایط دریافت خدمت

شرط اصلی و مهم دریافت خدمت، داشتن مجوز فناوری و استقرار واحد فناور در ناحیه نوآوری پردیس علم و فناوری میکروالکترونیک و فوتونیک است و شرایط دیگری برای گرفتن خدمت وجود ندارد. 

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02126753155 تماس حاصل نمایند.